05vizija.net - Izrada web stranica, poslovne i računalne usluge

  • Hrvatski
  • English

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation - GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija. Poveznica za uvjete zaštite osobnih podataka dostupna je na naslovnici i svakoj pod-stranici ovih web stranica.

Osobni podaci korisnika

U ovim uvjetima zaštite osobnih podataka pojam ‘osobni podatak’ podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Za pristup sadržajima ovih web stranica nije potrebna registracija korisnika niti se korisnik za pristup sadržajima treba prijavljivati na web stranicu. Ove web stranice mogu se stoga koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika.

Kolačići na web stranici

Kolačići su vrlo male tekstualne datoteke koje web stranica pohranjuje na vaše računalo kad ju posjetite a koji se koriste kako bi se poboljšalo vaše iskustvo tijekom posjeta web stranici. Kad pristupite ovoj web stranici, ona u web preglednik kojeg koristite pohranjuje informacije o vašoj posjeti te tako stvara zapis prethodnih posjeta koji daje povratne informacije web stranici svaki put kad ju ponovno posjetite. Web stranica pomoću kolačića pamti vaše radnje i željene postavke tijekom duljeg razdoblja (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz stranice) pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web stranicu odnosno pri pregledavanju njenih pod-stranica.

Kolačići ne mogu pokretati programe ili prenositi viruse. Više informacija o kolačićima potražite na aboutcookies.org

Ova web stranica ne koristi kolačiće.

Poveznice / linkovi trećih strana

U nekim sadržajima ovih web stranica objavljene su web poveznice / linkovi za treće strane tj. njihove web stranice. Nastojimo pažljivo odabrati web stranice na koje upućujemo korisnika, vodeći računa da one budu relevantnog i kvalitetnog sadržaja, no ne možemo dati nikakva jamstva u pogledu zaštite osobnih podataka na tim stranicama, niti preuzeti bilo kakvu odgovornost za sadržaj tih stranica.

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se isključivo na ove web stranice (05vizija.net). Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete zaštite osobnih podataka te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim web stranicama.

Kako se koriste prikupljeni osobni podaci

Ova web stranica ne prikuplja osobne podatke posjetitelja niti kolačiće trećih strana koji bilježe anonimne podatke.

Zaštita osobnih informacija

Ovo je HTML web stranica bez administrativnog sučelja koja putem primarnog HTML koda ne prikuplja nikakve osobne podatke korisnika te stoga nema potrebe za posebnim radnjama za zaštitu osobnih podataka korisnika.

Izmjene uvjeta zaštite osobnih podataka

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se samo na podatke prikupljene na ovoj web stranici a ne na osobne podatke prikupljene izvan nje.

05vizija.net zadržava pravo izmjene ovih uvjeta zaštite privatnosti bez prethodne najave.

Izmjene će biti objavljene na samoj web stranici. Preporučamo svim korisnicima da redovno provjeravaju sadržaj ovih web stranica i uvjete zaštite osobnih podataka.